WEBRADIO

Med opstarten af Norea WebRadio den 1. september 2008 er Norea igen blevet landsdækkende. Ni ud af ti danskere har adgang til internettet, hvorfra webradioen udsendes, men man kan også lytte via en internetradio, der kan købes for nogle hundrede kroner. 

Målgruppe og stil
Vi satser på dem, der har fejret fire runde fødselsdage, og som ikke bare vil høre musik, men også gerne vil tænke og lære.

Stilmæssigt kan lytterne forvente programmer fra foredrags- og fortælleform til mere P3-lignende stil med meget musik og korte indslag mellem musikstykkerne.

Programfladen
Programfladen er sammensat af mange forskellige programtyper. Det kan være interviews med "hr. og fru Jensen" om det, de oplever i deres liv, og det, de tror på. Og det kan være mere undervisende programmer samt oplæsning og forklaring af nogle af Bibelens fortællinger.

Tilgængelige programmer
Norea ville gerne gøre alle radioprogrammerne tilgængelige på en sådan måde, at det er muligt at downloade dem på et hvilket som helst tidspunkt, men her spænder ophavsrettighederne på musikken i programmerne desværre ben.

Norea gør dog så meget som muligt tilgængeligt til download via siden www.LYSETogLIVET.dk

 

Programoversigt

Norea WebRadio sender hver dag fra
kl. 6.00 til kl 03:00 om natten. 

Se denne uges radio

Se programoversigten

Flere muligheder

Ønsker du at lytte til Norea WebRadio med et andet program end den almindelige afspiller, kan du bruge følgende muligheder:

Norea WebRadio streames ud på: http://radio.norea.dk:8080.

Nogle Java-applikationer kan ikke bruge ovenstående URL, prøv da i stedet: http://radio.norea.dk:7979.

Du kan også lytte til Norea WebRadio på din mobiltelefon, læs mere her.